You ımagıne we make ıt happen

Firmamız 2008 yılından itibaren avrupadaki ağır vasıta ticari araçların,otobüslerinin ve Mercedes, Man, Volvo, Scania, Daf, Renault gibi dünya devi markaların tırlarına ait MERITOR, KNORR , WABCO, SAF, HALDEX gibi orjinal  havalı Fren sistemlerinin revizyonunda kullanılan Kaliper Tamir ve  Bakım Setlerini ve yedek parçalarını itina ile üretmekte ve satışını gerçekleştirmektedir. Üretimimiz iki farklı bölümden oluşmaktadır; Bunlardan bir tanesi ” CNC  İşleme Tesisi ”, İkincisi ise ” Hassas döküm Tesisinden oluşmaktadır. Üretim hattımızdaki kaliper tamir takımlarına ait tüm ağır hizmet parçaları, 55 – 58 rockwell sertlik oranı ile ” 4140 ” Alaşımlı çelik malzemesinden üretilmektedir.Diğer kaliper  tamir takımı üreticileri yüksek hammadde fiyatından ve otomatik tezgahlarda işlenmesi zor olduğundan dolayı ” 4140 ” alaşımlı çeliği kullanmayı tercih etmiyorlar. Birçok üretici daha ucuz olan 1040 tipi alaşımlı çelik kullanıyor ancak hassasiyet ve dayanıklılık ve mukavemet konusunda zayıf kalan 1040 malzemesi fren gibi önemli bir konuda Oem ve ağır vasıta üreticileri tarafından kabul edilmeyen bir malzeme türüdür.

 

*** Ancak yukarıda’da belirttiğimiz üzere firmamız hassas döküm tesisine sahip olduğu için her gün 4140 gibi yüksek kaliteli çelikten günlük 1000 adet mekanizma veya yedek parça üretme hacmine sahiptir.Bu yüksek adet üretim kapasitesinden dolayı daha az işçilik ve zaman harcamaktadır.Bu sebeple müşterilerimize yüksek kaliteyi düşük fiyatlarla sunmak gibi bir avantajımız bulunmaktadır.

Web sitemiz olan www.cmgexport.com sitesini ziyaret ederek ihtiyacınız olan yedek parça,mekanizma yada setlerinizi ürün kataloğumuzdan sipariş edebilirsiniz.Yüksek stok kapasitemiz sayesinde Yedek Parça ve Kaliper Tamir Seti siparişleriniz için uzun teslim süreleri beklemeniz gerekmez.

 

CMG Kaliper Tamir Kitleri, istikrarlı yüksek kalite, en rekabetçi  fiyatı ve hızlı teslimat koşulları ile sizi tatmin edecektir.

 

*** Ürünlerimizin malzeme kalitesini, hassaslığını ve dayanıklılığını test etmek isterseniz, sipariş vermeden önce isteğiniz üzerine ücretsiz numune gönderebiliriz.

Kıymetli Siparişlerini Bekler Hayırlı İşler Dileriz.

 

Saygılarımızla

ÜRETİMİN HER AŞAMASINDA KALİTE KONTROLÜ